Bayraklı’da kent lokantaları açılıyor – GÜNDEM

0

Bu kapsamda, kötüleşen ekonomik ortamda vatandaşların sağlıklı, lezzetli ve güvenilir gıdalara uygun fiyatlarla erişmesini sağlayacak ilk şehir restoranını Matematik Parkı kafeteryasında açan Bayraklı Belediyesi, ikinci vatandaş restoranını da Soğukkuyu'da açıyor. Kentin restoranlarında dört çeşit sabit fiyatlı yemek sunuluyor ve mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Önal, şunları söyledi: “Söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımıza uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmeti sunuyoruz. Bu restoranları ilçe geneline dağıtacağız” dedi.

50-70 TL'YE 4 ÇEŞİT YEMEK

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal'ın seçim döneminde söz verdiği projelerden biri olan şehir restoranları, vatandaşlara kaliteli yemek hizmetini uygun fiyatlarla sunuyor. Amaç, öğrencilerin, emeklilerin ve dar gelirli vatandaşların lezzetli ve hijyenik yemeklere uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak. Proje kapsamında dört çeşit yemek sunan şehir restoranlarının ilkini Mansuroğlu Mahallesi Matematik Parkı'nda açan Bayraklı Belediyesi, ikinci şehir restoranını Soğukkuyu'da Park Ali Dinçer'in yanında yer alan Soğukkuyu Kafe'de açmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde bölge. Şehir restoranlarında tavuk ve sebze menüleri 50 liradan, kırmızı et menüleri ise 70 liradan satılıyor.

KALİTELİ VE EKONOMİK YEMEK HİZMETİ

Soğukkuyu'da açılacak şehir restoranında incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı İrfan Önal, şunları söyledi: “Ekonominin kötüleşmesi nedeniyle geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımızın kaliteye ulaşabilmesi için şehir restoranı projesini hayata geçirdik. Güvenli ve uygun fiyatlı gıda Seçim döneminde verdiğimiz sözlerden biriydi ve bugün bir tanesini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza lezzetli, hijyenik üretilmiş yemekleri uygun fiyatlarla sunuyoruz. Kâr amacı gütmüyoruz. Dört çeşit sabit fiyatlı yemeğin servis edileceği şehrimizdeki restoranlarda “Önemli olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kaliteli ve uygun fiyatlı yemek hizmeti sunmaktır” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber