Üfürükçü Mustafa skandalı büyüyor! “Annem göğüslerini göstermişti…” Müge Anlı uyardı: Oraya buraya dokunmalarına izin vermeyin!

0

Müge Anlı ve Tatlı Sert programı sezona iyi bir başlangıç ​​yaptı. Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümünün ardından ailesi, Müge Anlı ile birlikte Tatlı Sert programına başvurdu. Aile, bu ani ölümde Sebile ve yardım istediği şifacı Mustafa'nın rolü olduğundan şüphelendiklerini söyledi.

Baskılar sonrasında itiraf eden Sebile Yörek, Müge Anlı'nın canlı yayınında cinayeti itiraf etti. Cinayete kurban giden Mehmet Yörük'ün olduğu ortaya çıktı. Sebile Yörük, üfleyici Mustafa'nın hazırladığı suyu eşine içirdiğini, ardından Mehmet Yörük'ün hayatını kaybettiğini itiraf etti.

Canlı yayını ihbar olarak kabul eden polis ekipleri, yayına gelerek sihirbazlar Mustafa ve Sebile Yörük'ü gözaltına aldı.

KENDİSİNİN ÇIPLAK FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Gözaltının ardından ortaya çıkan ayrıntılarda, Mustafa Samağan'ın Sebile Yörük'ün çıplak fotoğraflarını çektiği iddia edildi. Sözde gaydacı, evli olan Sebile Yörük'e, “Evlen benimle yoksa fotoğraflarını kardeşlerine gösteririm!” Kendisine şantaj yaptığı iddia edildi.

Üfürükçü Mustafa yaptığı açıklamada, 6 yıldır birlikte olduklarını ve uygunsuz fotoğraflarını çekmediğini belirterek, şunları söyledi: “Biz uzaktayken bana çıplak fotoğraflarını gönderdi, fotoğraflar telefonumda da var. “

MÜGE ANLI'DAN UYARI

Müge Anlı konuşmasında şunları söyledi: “Şunu vurguluyorum ki burada nazik olasınız, kimsenin oraya buraya dokunmasına izin vermeyin. Adam parayı alıyor, istediğini yapıyor.”

Bu doğru değil mi?

“ANNEM MEMESİNİ AÇTI”

Öte yandan programa katılan görgü tanıkları hikayeleriyle tüyler ürpertti.
Yayına, Osmaniye'de büyücüyü tanıyan bir kişi daha bağlandı. 12 yaşındayken ayak rahatsızlığı nedeniyle Mustafa'nın yanına gittiğini ve şifacının annesine şu sözlerle tacizde bulunduğunu söyledi:

ghjgk

“Soyunmalısın” dedi. Ben soyunmayınca anneme teklifte bulundu. Annem ayaklarım serbest kalsın diye göğüslerini açtı. Adam anneme bıçakla taciz etti.”

Bir başka görgü tanığı ise İstanbul'dan Osmaniye'ye gittiğini belirterek, “Bana su ve yumurta verdi. Bunu içeceksin, yumurtayı yiyeceksin dedi. Bana biraz saçma geldi. Son söylediğim şey sensin” dedi. İstanbul'dan geliyorsun ve bir gece bende kalman gerekiyor.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş