CHP'li Emre Ayan, Kayseri'de saldırıya uğradı, saldırganın MHP'li vekil ile fotoğraflarını paylaştı – Son Dakika Siyaset Haberleri

0

MHP'liler Haziran'da Kayseri'de Memduh UzunluoğluKardeşi Ejder Uzunluoğlu ve adamlarının saldırısına uğrayan CHP'li Şerafettin Bahadır'ın iyileşmesinin ardından bu kez hedef avukat Emre Ayan ve oğlu oldu.

Ayan, oğluyla birlikte trafikte araç kullanırken trafikte yaşanan tartışma bahanesiyle tehdit edildi ve dövüldü. Gazeteci Barış Yarkadaş olayı sosyal medyada şöyle anlattı:

“Kayseri'nin göbeğinde eşkıyalık!

Hatırlanacağı üzere 22 Haziran 2024'te Kayseri Pınarbaşı Belediye Meclis üyesi Şerafettin Bahadır, eski belediye başkanının kardeşleri ve MHP'li adamlar tarafından saldırıya uğramıştı.

CHP'li Bahadır sağlığına yeni kavuşurken bu kez avukatı Emre Ayan hedef alındı. Bahadır'a yönelik saldırıyla ilgili davayı avukat Onur Sergen ile birlikte yürüten Emre Ayan, arabasının önünde durdurularak önce tehdit edildi, ardından darp edildi.

Az önce konuştuğum avukat Emre Ayan, “Saldırıyı trafik tartışması gibi göstermeyi planladılar. 14 yaşındaki oğlumla trafikte giderken önce aracıma bir kadın sürücü yaklaştı, ardından da bir kadın sürücü yaklaştı. önüme geçti, arabadan indiğimde telefonla birini aradı, sonra da bana hakaret etti. Aracının ön kısmında “Valilik” yazan bir kart vardı. Kısa sürede olay yerine gelenler, “Emre Ayan, seninle farklı bir şekilde buluşacağız” diyerek doğrudan ismimle hitap ederek tehdit ettiler. Silahı alıp hemen polise haber verdi. “Polis olay yerine gelerek müdahale etti.”

MHP VEKİLLİ FOTOĞRAF

Daha sonra sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklama yapan Emre Ayan, saldırıya karıştığı iddia edilen Kamil Ulu isimli kişilerden birinin MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile aynı karede olduğunu gösteren fotoğraflar paylaştı.

“Geçenlerde hakkında suç duyurusunda bulunduğum siyasetçi Kamil Ulu, dün bana trafikte tuzak kuran, kavga numarası yapan, iki araçla gelen, 14 yıllık kız arkadaşımla arabadan kaçan grubun lideriydi. -eski oğlum yıllar ve polis yanımda, “buluşalım Emre Ayan” diyerek bana saldırdı ve ben de kaçtım… Kararı halk veririm ama yemem çünkü senden korkan herkes senin gibi olmalı.” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş