Azerbaycan Formula 1 Grand Prix'si ne zaman ve saat kaçta gerçekleşecek? F1 Azerbaycan hangi kanalda?

0
genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Azerbaycan Formula 1 Grand Prix'si için geri sayım devam ediyor. Yarıştan önce pole pozisyonunu belirlemek için ön eleme turu yapılacak. Azerbaycan'ın sekizinci kez Formula 1 Dünya Şampiyonasına ev sahipliği yapması nedeniyle bu etkinlik büyük heyecan yaratıyor. Yarış boyunca 6 kilometrelik parkurda 20 zorlu virajda yarışacak F1 sürücüleri, 51 tur boyunca Bakü sokaklarında hızlarını sergileyecek. Yarış Azadlık Meydanı'ndan başlayacak ve tarihi İçerşehir civarında gerçekleşecek.

AZERBAYCAN FORMULA 1 GRAND PRIX NE ZAMAN YAPILACAK?

15 Eylül'de gerçekleşecek bu önemli yarışa Azerbaycan'ın başkenti Bakü ev sahipliği yapacak. Yarışın antrenmanları 13 Eylül'de, elemeler ise 14 Eylül Cumartesi günü yapılacak. Grand Prix elemeleri yarın yapılacak Türkiye saatiyle 15.00'te başlayacak. Formula 1 Azerbaycan Grand Prix'si 15 Eylül Pazar günü saat 14.00'te başlayacak ve SPORT 4'te ol Ekranlardan canlı olarak izlenebilecek.

AZERBAYCAN GRAND PRIX'İN ROTA

Yarış pisti ve çevre caddelerde güvenlik önlemleri artırıldı ve pist olarak kullanılması planlanan alanlar bariyerlerle çevrildi. rota üzerinde Azadlık ve Azneft Meydanları, Kız Kalesi ve kale kapıları gibi tarihi ve kültürel yapıların önüne tribünler kuruldu. Azerbaycan Grand Prix'sinin startı Azadlık Meydanı'ndan olacak. Araçlar, Hazar Denizi kıyısındaki yolu geçerek tarihi İçerişehir'i dolaşarak Azadlık Meydanı'ndaki bitiş çizgisine ulaşacak. Tek turda yaklaşık 6 kilometre yol kat edecek olan F1 sürücüleri, 20 zorlu virajın yer aldığı pistte 51 tur tamamlayacak.

Bu akşam hangi maçlar hangi kanalda? 13 Eylül 2024'te günün maçları!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş