Yavuz Bingöl beşinci kez evlendi! Babası düğününde “İstiklal Madalyası”nı taktı

0

Ünlü Türk şarkıcı Yavuz Bingöl, bir süredir birlikte olduğu Nilşah Ağaoğlu ile Balıkesir'in Ayvalık semtinde sade bir törenle evlendi. Sahilde gerçekleştirilen sade nikah töreninde çiftçilerin nikah şahitleri arasında Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan da yer aldı.

Yavuz Bingöl'ün babası Yılmaz Bingöl'ün, dedesi Hüseyin Çolak'tan miras kalan İstiklal Madalyasını düğün takıları töreninde takması sosyal medyada gündem oldu. Yavuz Bingöl'ün bu sürprizden etkilendiği görüldü.

“Sakin ve sade bir organizasyon oluşturduk”

Törenin ardından gazetecilere açıklama yapan Yavuz Bingöl, şunları söyledi: “Bugün aslında en mutlu günümüz ama biliyorsunuz birkaç gün önce TAI'ye o kahrolası saldırı yaşandı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, başsağlığı diliyoruz. Ailelerine ve milletimize bu nedenle düğünümüzü biraz buruk bir şekilde kutladık arkadaşlar. “Sakin ve sade bir organizasyonumuz vardı.” dedi. Düğün törenine iş ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

GG

DÜĞÜN ŞAHİSİ OKTAY KAYNARCA

Yavuz Bingöl'ün sağdıcı yakın arkadaşı Oktay Kaynarca, Ağaoğlu'nun sağdıcı ise şarkıcı Elif Buse Doğan'dı.

“SON KEZ EVET”

Beşinci kez evlenen Yavuz Bingöl'ün ünlü çiftin nikah töreninde “son kez evet” demesi üzerine Oktay Kaynarca'nın nikah memuru “Tanık mısınız?” diye sordu. “Yemin ederim” sorusuna verdiği yanıt herkesi güldürdü.

HFGHFGHFGH

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber