Ata Demirer 30 kilo verdi! Halkın içgüdüsel yorumu beni rahatsız etti…

0

Ata Demirer doğru beslenerek ve spor yaparak 30 kilo verdi. Dönüşümüyle sık sık haberlerde yer alan komedyen, aynı zamanda sık sık yürüyüşe çıkıyor, öğle ve akşam yemeklerinde karbonhidrattan kaçınıyor ve yüksek proteinli besinler tüketiyor.

30 kilo veren Demirer, kendisine yapılan bir yorum hakkında konuştu.

Ata Demirer “İnstagram'da iki arkadaş 'Abi geldik, karnımı erittin, bakalım ne diyeceksin' dediler. yazdı. Paranoyak oldum. Kariyerim merkeze bağlı mı? dedi.

ATA DEMİRER NASIL KİLO VERDİ?

Et ve balıktan asla vazgeçmeyen Ata Demirer, sabahları sadece bir dilim ekmek yiyor ve günde 45 dakika yürüyüş yapıyordu.

Kilo verme sürecinde yüksek proteinli besinler tüketmek metabolizmanızın hızlanmasına ve kas yapınızın güçlenmesine yardımcı olur.

30 kilo veren ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer, kilo vermek için de protein açısından zengin besinler kullandı.

Protein diyeti, açlık hormonu olarak bilinen ghrelin hormonunu azaltarak kişinin açlık hissini azaltır ve tok kalmasını sağlar. Hayvansal kaynaklardan alınan kalsiyum, magnezyum ve potasyum ile kemiklerdeki asit birikimini nötralize eder.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber