Cerrahın çocuğu ameliyata girdi, hastanın kafatasına delik açtı

0

Olay, Ocak ayında meydana gelen orman kazasında başından ağır yaralanan 33 yaşındaki adamın hava ambulansıyla Graz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülmesiyle başladı. Bu durumda acilen ameliyata alınması gerektiği iddia edildi. cerrah, küçük kızının ameliyata katılmasına izin verdi ve hatta kafatasına bir delik açmasına bile izin verdi.

Operasyon sorunsuz geçmesine rağmen hasta hala çalışamıyor ve tüm cerrahi ekip Graz savcılığı tarafından soruşturma altında.

Şikayet, Nisan ayında isimsiz olarak Savcılığa iletilmiş ve mağdur polis tarafından ancak Temmuz ayında bilgilendirilmiştir.

Operasyonu gerçekleştiren cerrah ve bir diğer uzman ise hastaneden taburcu edildi.

Mağdurun avukatı Peter Freiberger ise olayla ilgili şöyle tepki gösterdi: “Böyle bir durumda bilinçsizce konu oluyor. Bu kabul edilemez, böyle bir şey yapılamaz.”

Travma uzmanı Manfred Bogner ise bu duruma şaşırdığını ifade ederek, ameliyathanenin sadece işini yapmak için orada bulunan kişilere ait olduğunu, bir çocuğun böyle bir operasyona katılmaması gerektiğini söyledi.

Graz Üniversite Hastanesi'nden konuyla ilgili bir açıklama bekleniyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş