Cristiano Ronaldo’nun geleceği için verdiği karar herkesi şaşırttı! Kariyerinin son imzasını atıyorDünyadan Futbol

0

İngiltere takımı Manchester United’dan ayrılarak Suudi Arabistan takımı Al Nassr’a giden ve kariyerine orada devam eden Ronaldo için beklenmedik bir talep geldi.

Arap takımından ayrılacağı iddia edilen Ronaldo hakkında İngiliz basınında bu söylentilerin aksine bir açıklama yapıldı.

KARARINI VERDİ

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, kariyerine El Nasr’da devam etme ihtimalini değerlendiriyor. Portekizli yıldız, Al Nassr’a yeni sözleşme için yeşil ışık yaktı. Ronaldo, Arap kulübüyle olan mevcut sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatmak için imza atacak.

SON İMZA…

1065345520_170

Ronaldo’nun Al-Nassr ile imzalayacağı bu sözleşmenin aktif futbol kariyerinin son imzası olması beklenirken, Portekizlilerin son transfer için Suudi Arabistan’ı seçmesi sürpriz oldu.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sahadan çekilme kararına sert tepki! Sahadan çekilme kararına sert tepki! “Bu maçın katili sensin… Bu şampiyonanın sonu nasıl olacak?”
Halil Umut Meler konuştu, konuştu! Halil Umut Meler konuştu, konuştu! “Emre Belözoğlu planladı, kışkırttı”
Kaybettiklerinde hakemin burnunu kırdılar!  Jandarma sahaya indiKaybettiklerinde hakemin burnunu kırdılar! Jandarma sahaya indi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber