Fenerbahçe’den Mauro Icardi’ye ‘Edin Dzeko’lu gönderme! Penaltı detayı dikkat çekti…Fenerbahçe

0

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Pendikspor ile F.Bahçe karşı karşıya geldi. Pendik Stadı’nda oynanan karşılaşmayı 5-0 önde tamamlayan sarı-lacivertliler, 10 üzerinden 10’luk skorla liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe’yi galibiyete taşıyan golleri 31. dakikada Erdem (kk), 43. dakikada İrfan Can Kahveci ve 65, 77 ve 87. dakikalarda Edin Dzeko kaydetti.

Gialloblù kulübünün X hesabında tam 12 yıl sonra hat-trick yapan Bosnalı şampiyona ithaf edilen flaş bir gönderi yayınlandı.

YAPTIRIMIN DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahce paylaşımında; Edin Dzeko’nun kral tacıyla oturan görüntüsü yer alırken, hemen yanındaki skor tabelasında “10 maç, 10 gol, 4 asist, 0 penaltı” yazan istatistikler yer aldı.

MAURO ICARDI GÖNDER

AA-20231021-32477689-32477684-GALATASARAY_BEŞİKTAŞ (Büyük)

Edinilen bilgiye göre, sarı-lacivertli kulübün sosyal ağlarında yayınlanan paylaşımda Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’ye atıfta bulunuldu.

Fenerbahçe’nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı ve en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Dünya onu konuşuyordu!  FIFA ona 3 yıl men cezası verdiDünya onu konuşuyordu! FIFA ona 3 yıl men cezası verdi
mesaj Stefan Kuntz’tan Süper Lig takımına ‘Beni Al’ mesajı!
İsrail takımları FIBA ​​​​Erkekler Şampiyonlar Kupası'ndan çekildiİsrail takımları FIBA ​​​​Erkekler Şampiyonlar Kupası’ndan çekildi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking casibom