Hizbullah, İsrail ordusuna ait üslerin yer aldığı İHA görüntüleri yayımladı – Son Dakika Dünya Haberleri

0

Daha önce Hayfa'daki askeri üs, liman ve enerji santrallerinin havadan görüntülerini paylaşan Lübnan Hizbullah'ı, Telegram hesabında İsrail ordusu üs ve mevzilerinin yeni görüntülerine yer verdi.

Hizbullah'ın yayınladığı videoda işgal altındaki Golan Tepeleri ve kuzeydeki diğer noktalarda İsrail ordusuna ait askeri üsler, radarlar, elektronik gözlem sistemleri, erken uyarı hava savunma sistemleri ve stratejik askeri noktalar görülüyor.

İsrail devlet televizyonu KAN'a konuşan askeri kaynaklar, videoların yaklaşık iki ay önce kaydedildiğini tahmin ettiklerini söyledi.

Hizbullah, 18 Haziran'da İsrail'in Hayfa kenti, limanı ve kuzey bölgeleri üzerinde semalara sızan İHA'nın çektiği görüntülerin video kaydını paylaştı.

Video kaydında İsrail'in kuzey bölgesindeki askeri hedeflerin, akaryakıt depolarının, hava savunma bataryalarının, Hayfa limanının ve limana demirleyen savaş gemisinin görüntüleri yer aldı.

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdüren İsrail, kuzey sınırında da Lübnan Hizbullah'ıyla çatışıyor.

İsrail ile Lübnan arasındaki “Mavi Hat” olarak adlandırılan sınır hattında son haftalarda gerginlikler arttı.

İsrail ordusu ile Hizbullah arasındaki çatışmalarda ölen Hizbullahçıların sayısı 365'e yükseldi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom