İlkokul öğrencileri beden eğitimi dersini spor salonlarında yapacak

0

Ortahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Ortahisar Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan proje protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Kaymakam Gürkan Demirkale, ilçe gençlik ve spor müdürlüğünde düzenlenen törende çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine destek vereceğini söyledi.

Demirkale, eğitmenlerin de öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarmalarına imkan vermesi gerektiğini belirterek, protokolün hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

[Fotoğraf: AA]

İlçe gençlik ve spor müdürü Ecvet Kurt, bireylerin bedenen ve ruhen sağlıklı yaşamasının temel koşulunun spor olduğunu belirterek, “İşbirliğiyle öğrencilerimizi bu gerçekliğin içine çekeceğiz.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş ise çocukların temel spor becerilerini kazanmalarının önemine dikkat çekerek, “Mesleki eğitimin okul dışında ve yerinde alınması onları daha fazla öğrenmeye teşvik edecektir.” Dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Demirkale, Kurt ve Karakaş protokolü imzaladı.

Fotoğraf: AA[Fotoğraf: AA]

Demirkale ve beraberindekiler daha sonra proje kapsamında beden eğitimi ve oyun dersi için salona gelen öğrencileri ziyaret etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber