MediaMarkt çocuklara bambaşka bir oyun deneyimi yaşatacak! – EĞİTİM

0

MediaMarkt, 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesinde İstanbul Metropol AVM mağazasındaki GameZone alanını çocukların geleneksel oyunlar oynayabileceği özel bir alana dönüştürecek.

Oyun alanında 20 Nisan'dan itibaren 4 gün boyunca çocuklara misket, beş taş, seksek, XOX ve topaç gibi geleneksel oyunlar oynama şansı verilecek.

Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesi ve yaygınlaşmasıyla birlikte geleneksel oyunlar yerini dijital oyunlara bırakmıştır. Çocukların fiziksel olarak etkileşimde bulunabileceği, arkadaşlarıyla iletişim kurabileceği oyun olanakları ve sosyal temas alanları da azalıyor. Avrupa'nın bir numaralı teknoloji perakendecisi MediaMarkt, çocukları teknolojiye kısa bir mola vermeye ve geleneksel oyunları deneyimlemeye davet ederek Metropol AVM'deki mağazasındaki GameZone alanını çocukların geleneksel oyun oynayabilecekleri özel bir alana dönüştürüyor.

MediaMarkt, 20-23 Nisan tarihleri ​​arasında İstanbul Metropol AVM'de bulunan mağazasının GameZone alanında yer alan teknoloji ürünlerini kaldırmış ve bu alanı çocuklara oyun oynama imkanı sunarak geleneksel oyunları oynayabilecekleri eşsiz bir oyun alanına dönüştürerek onlara yardımcı olmayı da hedeflemektedir. Geleneksel oyun kültürünü öğrenin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber