Mert Berkay’dan Yeni Single: Anlamazdın – MAGAZİN

0

Müzik dünyasının yükselen yıldızları arasında yer alan Mert Berkay, yeni teklisi “Anlamazdın” ile dinleyicileriyle buluşuyor. Ayla Dikmen'in unutulmaz eserlerinden “Anlamazdın”ı yeniden yorumlayan Mert Berkay, bu cover'ında alternatif pop R&B tınılarını bir araya getiriyor.

Bir yıl süren müzik kariyerinde önemli bir ivme kazanan Mert Berkay, bugüne kadar çıkardığı 7 single ile sadık bir dinleyici kitlesi oluşturdu. İç dünyasına derinlemesine dalabileceği bir oyun alanı yaratmanın kendisi için gerçekten önemli ve eğlenceli olduğunu belirten sanatçı, kendisine bu olanakları sağlayan Spotify ailesine teşekkür ediyor.

Mert Berkay, yeni single'ı Anlamazdın ile ilgili olarak şunları söyledi: “Ayla Dikmen'in bu nadide eserini kendi tarzımda yeniden yorumlamak benim için büyük bir onur. Bu şarkıya R&B pop tınılarıyla yeni bir soluk getirdim. Bu özel çalışmayı dinleyicilerimle paylaşmak istiyorum.”

Klasikten R&B'ye seslerini dönüştürdüğü cover'larını ve kendi yapımcılığını üstlendiği müzikleri önümüzdeki yıl Türkiye ve dünyayla paylaşmayı planlayan Mert Berkay, şu anda 30'a yakın single'ının yayınlanmaya hazır olduğunu ve bu single'ları çıkarmayı planladığını söyledi. R&B pop sesleriyle derinleşin ve genişletin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking casibom