Rusya lideri Putin’in açıklaması dünya gündemine oturdu! ‘Kanser aşısı ve yeni nesil ilaçlar üretmeye yaklaştık’

0

Putin, başkent Moskova’da düzenlenen “Geleceğin Teknolojileri Forumu” etkinliğinde konuştu. Rusya genelinde son 5 yılda 500’ün üzerinde kanser tedavi merkezinin açıldığını dile getiren Putin, şöyle konuştu: “Teşhis, tedavi ve rehabilitasyon konusunda ülke genelinde yüksek standartlar oluşturuldu. Bunun sonucunda onkoloji vakalarının yarısından fazlası şu anda tespit ediliyor. ilk aşama.” dedi.

“YENİ NESİL İLAÇLARI ÜRETMEYE YAKLAŞTIK”

Vladimir Putin, kanser tedavisine yönelik aşılar üzerinde çalışmalar yürütüldüğünü vurgulayarak, şöyle konuştu: “Kanser aşısı olarak bilinen, bağışıklık sistemini düzenleyen yeni nesil ilaçların ve kanser aşılarının üretimine yakınız. Umarım bu etkin bir şekilde kullanılır.” Bireysel tedavi yöntemleri olarak çok yakında.” Bir açıklama yaptı.

Rusya’da yaşanan Kovid-19 salgını sırasında ülkede kullanılmasının yanı sıra Sputnik V ve Sputnik Light gibi aşılar geliştirilerek bazı ülkelere gönderildi. (AA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
AK Parti adayı seçmene el hareketi!  Sosyal medyada tepkilere yol açtıAK Parti adayı seçmene el hareketi! Sosyal medyada tepkilere yol açtı
İstanbul'da 3 farklı suç örgütü çöktü!İstanbul’da 3 farklı suç örgütü çöktü!
İmralı Adası açıklarında 'BATUHAN A' alarmı! İmralı Adası açıklarında ‘BATUHAN A’ alarmı!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking casibom