Sahne Tozu Tiyatrosu, Gırgıriye’yi “Sosyal Market”e destek için oynadı – KÜLTÜR & SANAT

0

Sahne Tozu Tiyatrosu, Gaziemir Belediyesi Sosyal Market yardım hareketine destek amacıyla usta sanatçı Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği Gırgıriye operasını sahneledi.

Gaziemir Kadınlar Derneği, Gaziemir Belediyesi’nin sosyal pazar projesine destek olmak amacıyla Sahne Tozu Tiyatrosu iş birliğiyle özel bir çalışma gerçekleştirdi. Gaziemir Kadın Derneği’nin düzenlediği etkinlikte Sahne Tozu Tiyatrosu, sosyal piyasaya destek amacıyla Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği Gırgıriye oyununu sahneledi. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda ile birlikte izlediği ve izleyenleri güldüren gösteri, izleyicilerden tam not aldı.

Beş yıl boyunca mutluluğu da üzüntüyü de birlikte yaşadık. Sizlerin oylarıyla seçildik ve çok çalışarak görevimizi yaptık. Pandemi, İzmir depremi, büyük deprem, ekonomik kriz gibi birçok sorunun yaşandığı dönemde Gaziemir’e hizmet verdik. Bu bayrağı büyük bir huzurla teslim edeceğim. Görev süremiz boyunca çok önem verdiğim kültür ve sanata büyük destek verdik. Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı Anadolu Aydınlanması devam etmelidir. Harika işler yapan Gaziemir Kadın Derneği’ne ve bize destek veren Sahne Tozu Tiyatrosu’nun kurucusu ve genel sanat yönetmeni Çağlar İşgören’e teşekkür ediyorum. Gaziemir için birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Gösterinin ardından Gaziemir Kadın Derneği Başkanı Deniz Arda, Sahne Tozu Tiyatrosu’nun kurucusu ve genel sanat yönetmeni Çağlar İşgören’e plaket takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking casibom