Sunucu Serap Paköz’ün son halini görenler tanıyamıyor! Yaptırdığı estetiklerle çok konuşulmuştu

0

Birçok programa konuk olan Serap Paköz, son olarak Star TV’nin gündüz programı Gerçeğin Peşinde ile karşımıza çıkıyor. “Fransız Askısı” yöntemiyle yüzünü geren Serap Paköz, bambaşka biri oldu. Serap Paköz’ün son görünüşüne takipçilerinden yorumlar yağdı. Ünlü sunucunun değişikliği sosyal ağlara damgasını vurdu.

ÜNLÜ SUNUCU’NUN SON DURUMU OLAY OLDU

Daha önce kaşlarını kaldırıp yüzüne dolgu yaptıran Serap Paköz, değişimine övgüde bulundu.

Ünlü sunucu, operasyon öncesi ve sonrası sosyal medya paylaşımlarıyla adım adım değişimini takipçilerine gösterdi.

sp

Serap Paköz daha sonra şarkıcı Seda Sayan’ın doktoruna giderek ‘Fransız Askısı’ yöntemiyle yüzünü gerdirdi.

sp2

57 yaşındaki Serap Paköz’ün son hali yine gündem oldu. Sosyal medyada “Yüzüne ne oldu?”, “Yine yüzüne ne yaptın?”, “Estetik konuşamıyor” gibi yorumlar yapıldı.

Serapa Paköz 3

57 yaşındaki sunucu bu yorumlar üzerine sessizliğini bozdu.

Serapa Paköz 4

Paköz, “Biraz yüksek sesle konuşuyorum, insanlar diyor ki:” Fransız Askısı, ne olduğunu bilmiyorum, bu kadar. Seninle her şeyi paylaştım. Konuşma bozukluğumun bununla hiçbir ilgisi yok, 7 dişim çekildi. Sözlerini kullandı.

Serapa Pakoz 1

Serapa Pakoz 2

Serap Paköz 5

Serapa Paköz 6

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Otel odasında baygın halde bulundu!  İntihar girişiminde bulundu mu?Otel odasında baygın halde bulundu! İntihar girişiminde bulundu mu?
Şarkıcı Zara bir anda sahneye çıktı!  Hemen müdahale ettiler.Şarkıcı Zara bir anda sahneye çıktı! Hemen müdahale ettiler.
MasterChef'te tansiyon yükseldi! "bizim yerimize karar vermeyin"MasterChef’te tansiyon yükseldi! “Bizim yerimize karar vermeyin”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking casibom