Terör halayından “Ölürüm Türkiyem” ile yolculuğa: Mersin’deki terör yandaşlarının polis minibüsündeki görüntüleri ortaya çıktı

0

Terör örgütünün sahildeki dansını filme alan terör örgütü yandaşlarının skandal görüntülerinin yankıları devam ediyor. Görüntülerdeki gruptan 9 kişi gözaltına alındı. Arananlardan birinin başka bir suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir görüntü dikkat çekti. Polis minibüsünde şüphelilere “Ölürüm Türkiyem” şarkısı çalındı.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

KISA SÜREDE TANIMLANDILAR

IHA'ya göre; Bir grup terör destekçisinin sahilde çektiği halay görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması büyük tepki çekti ve Mersin Başsavcılığı, görüntülerdeki kişilerin yakalanması için soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, titiz çalışma sonucunda görüntülerdeki kişilerin kimliklerini belirledi.

309929_MERSİNDE-A-GRUP-BY-BOLUCU-TER

BİRİ BAŞKA BİR SUÇTAN CEZAEVİNDE, BİRİ KAÇAK

Kişilerin Gaziantepli olduğunun belirlenmesinin ardından düzenlenen operasyonla kimlikleri belirlenen 9 kişi gözaltına alındı. Aranan bir şahsın başka bir suçtan cezaevinde olduğu öğrenilirken, kaçağı yakalama çalışmaları sürüyor.

2

Gözaltına alınan 9 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi.

309926_MERSİNDE-A-GRUP-BY-BOLUCU-TER

BAKAN YERLİKAYA: “GEREKLİ OLAN YAPILMIŞTIR”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

“Sosyal medyada paylaşılan ve Mersin'de çekildiği sanılan görüntülerde, bir grubun halay çektiği ve PKK elebaşı lehine sloganlar attığı tespit edildi. Mersin İstihbarat Müdürlüklerimiz ve TEM Şubemiz şüphelilerin kimlik tespiti için çalışma yürüttü. Şüphelilerin Gaziantep'ten Mersin'e geldiği ve görüntülerdeki 11 şüphelinin kimliklerinin belirlendiği Mersin Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, cinayetin ardından 1 şüphelinin “uyuşturucu kullanmak” suçundan tutuklandığı, 9 şüphelinin ise yakalandığı belirlendi. Firari 1 şüphelinin yakalanmasına çalışılırken, şüpheliler “terör örgütü (PKK/KCK) propagandası” suçlamasıyla tutuklandı.

A

“ÖLÜYORUM TÜRKİYEM” OYUNU OYNANDI.

Son olarak şüphelileri gösteren bir görüntü sosyal medyada yayıldı. Sahilde terör lideri Abdullah Öcalan için sloganlar atıp halay çeken grup, tutuklandıktan sonra “Öleceğim Türkiyem” şarkısını söyleyerek polis minibüsüne bindi.

B

Ekran görüntüsü 2024-07-24 083708Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik
E-5'te zincirleme kaza!  10 araç çarpıştıE-5'te zincirleme kaza! 10 araç çarpıştı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking casibom