“1984” oyunu rehabilite hizmeti alanlar için sergilendi – KÜLTÜR & SANAT

0
Nilüfer Şehir Tiyatrosu’nun (NTK) ödüllü oyunu “1984”, denetimli serbestlik kapsamındaki çocuklar ve Bursa Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’nden danışmanlık hizmeti alan gençler tarafından aileleriyle birlikte izlendi.

Nilüfer Belediyesi, Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Bursa Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi iş birliğinde düzenlenen özel etkinlikte, denetimli serbestlik tedbirleri kapsamında tedbir uygulanan çocuklar ve Bursa Yeşil Rehabilitasyon Merkezi’nden danışmanlık hizmeti alan gençler bir araya getirildi. Crescent, Teatro ile yeniden bir araya geldi.
İnsanların boş zamanlarını etkin ve verimli geçirmelerini sağlamak, aile bağlarını güçlendirmek ve alternatif aktivitelerle rehabilitasyon süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu.

Bursa Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’nden denetimli serbestlik kapsamındaki çocuklar ve danışmanlık hizmeti alan gençler, Nilüfer Şehir Tiyatrosu’nun (NKT) George Orwell’in ünlü kitabından uyarlanan ödüllü oyunu “1984”e aileleriyle birlikte tanıklık etti. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr., Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki gösterime katıldı. Törene Sibel Özer, denetimli serbestlik müdür yardımcısı Zeynep Cengiz ve Bursa Yeşilay rehabilitasyon merkezi müdürü Oya Batu da katıldı.
Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri, tiyatronun öğrencilere olaylara farklı açılardan bakma yeteneği kazandırdığını, yardımlaşma ve dayanışmayı öğrettiğini, insanların duygusal gerilimlerden uzaklaşmasına ve bireysel sorunlarına çözüm bulmasına yardımcı olduğunu belirterek, Nilüfer Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking