“3 Aralık’tan sonra hiç kimse Beşiktaş Başkanı’na parmak sallayamayacak”Futbol

0

Beşiktaş’ta 3 Aralık’ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde cumhurbaşkanı adayı Hasan Arat, Beşiktaşlılar Yolu adlı Volkswagen Arena’da lansman düzenleyerek planlarını anlattı. Lansmanda Juventus taraftarları da hazır bulundu.

“SEBA KULÜPÜ BORÇSUZ BIRAKIYOR”

Arat, konuşmasına son 23 yılın özetini görmek için bir araya geldiklerini belirterek şöyle başladı: “Rahmetli Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın 23 yıl önce bugün kulübe bıraktığı şeyler ve bugün geldiğimiz nokta. hiçbir borcu olmayan, onlarca hissesi olan bir kulüp. 3 aydır arkadaşlarımla birlikte acilen genel kurul toplantısı yapılması gerektiğini söylüyorduk. Çağrımız pek anlaşılmadı. 28 Ağustos’ta bana cevap vermek için bir basın toplantısı düzenlendi. Teknik direktör 6 Ekim’de ayrıldı. 6 Ekim’de tarih 17 Aralık olarak belirlendi. Ancak bazı baskılar sonucu 3 Aralık tarihi seçildi ve bu karar alınırken teknik direktör orada değildi. Seçim tarihi boyunca kimse istifa etmedi. açıklandı. İstifa etmelisiniz. İstifa ederseniz 30 gün içinde seçim yapılacak. Başkan 7 Kasım’daki derbiyi bekliyordu. Derbinin sonucu çok kötü olunca Başkan kararını devraldı. Başkan yardımcısı, başkanı bekliyordu. Rıza Çalımbay seçimlere 23 gün kala göreve başladı. Diğer aday ise 22 gün önce adaylığını açıkladı. Yönetim henüz oradayken Rıza, öğretmenle görüşeceğini söyledi. “Başvurduğumuz halde kulüp bize bilgi vermedi” dedi.

“Birbirlerini savunuyorlar”

Juventus kulübüne uzun süredir sahiplik unvanı verilmediğine dikkat çeken Hasan Arat, şunları söyledi: “Yıllardır birbirini geçmeye çalışan yönetimler KPMG raporlarını kasaya koydu. Birbirlerine hesap sormaya geldiler, birbirlerini dövdüler. Hukuk komitesi kuracağız. Hukukun gerektirdiği her şeyi yapacağız. 23 yıldır bir tek tapu bile alınamadı, tüm tapularımız heba oldu. İkinci Başkan; “Fulya’yı unutun artık” dedi. “Fulya’yı unutmayacağız, Beşiktaşlı taraftarın vicdanı unutmayacak” dedi.

AA-20231117-32945434-32945423-BESIKTASTA_PRESIDENT_ADAYI_HASAN_ARAT_PROJELERINI_TANITTI

“HİÇ KİMSE Beşiktaş Başkanına Parmağını Gösteremeyecek”

Genel kurul üyelerini seçimlere gelip oy kullanmaya çağıran cumhurbaşkanı adayı Arat, şunları söyledi: “Geçen hafta Tüpraş’ın gelirlerinden kesinti yapıldığını söyledim ama aksini söylemediler. Bütün bu sebeplerden dolayı burada olduğumu söyledim. Beşiktaş’ın yaşam tarzı budur, Beşiktaş’ı Beşiktaş taraftarı yönetecek dedim. 3 Aralık’tan sonra artık kimse Beşiktaş başkanına parmak kaldıramayacak. Bu seçimler Beşiktaş’ın köprü öncesi son hamlesidir. Bu kulübün üyeleri kulübe denetimsiz olarak girebilirler. Başkan şunları söyledi: “Gelenlerin hepsini üye yaptım, nereden geldiklerini bilmiyorum.” Bazı yöneticilerin ne yaptığını biliyoruz. Mayıs 2024’te camiamız büyük tehlike altında. Bugün bu kararı almazsanız Mayıs 2024’e kadar çok geç olacak. Bazı yöneticilerin dernekleri kötüye kullandıkları ve oylarını pazarladıkları öğrenilmesi gereken bir derstir. Kimse Beşiktaş maçını ticarileştiremez. Her oy kıymetlidir, gelin oy verin. Beşiktaş’ta sokaktan kimin oy kullanacağına kimse karar veremiyor. Beşiktaş halkın takımıdır. Beşiktaşlı çocuklar 10 yıldır mahkemelerde ayak sürüse de kimse çocuklarımızın masum olduğunu söylemedi. Beşiktaş’ı birlikte özgürleştirelim ve köklerimize dönelim. Seçimlerde herkesin hakları korunacaktır. “Talebim şudur: Seçim sürecinde birilerinin sizi kullanmasına izin vermeyin” dedi.

AA-20231117-32945434-32945422-BESIKTASTA_PRESIDENT_ADAYI_HASAN_ARAT_PROJELERINI_TANITTI

Beşiktaş’ın kurumsal kimliğini düzelteceklerini vurgulayan Arat, şunları söyledi: “Bu kulüp, bu kulüp batmasın diye bizi göreve çağıran şehitlerimiz, gazilerimiz, Şeref Bey, Baba Hakkı ve Süleyman Seba Bey tarafından bize emanet edilmiştir. terörün elinde. Beşiktaş’ı Türkiye’nin ve dünyanın en kurumsal kulüplerinden biri haline getireceğimizin sözünü verdik. “İzlediğimiz yol Beşiktaş taraftarının yoludur.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray'dan TFF'ye Süper Kupa başvurusu!Galatasaray’dan TFF’ye Süper Kupa başvurusu!
Ahmet Nur Çebi'den şaşırtan açıklama!Ahmet Nur Çebi’den şaşırtan açıklama!
10 puan düşüldü, düşme hattına girdiler!10 puan düşüldü, düşme hattına girdiler!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking