Bahçelievler’de 3+1 dairede mütevazı bir hayat sürüyor… Hakkı Bulut’un evi sosyal medyada gündem oldu

0

Arabesk müziğin güçlü seslerinden Hakkı Bulut, kendine özgü tarzı ve anlayışlı tavrıyla geniş bir hayran kitlesine sahip.

Ailesiyle birlikte kamuoyundan uzakta sakin bir hayat yaşayan Hakkı Bulut, 63 yıldır Saadet Bulut ile evli. 5 çocuk babası olan ünlü şarkıcı, eşi ve çocuklarıyla birlikte Bahçelievler'de 3+1 apartman dairesinde mütevazı bir hayat yaşıyor.

Yıllardır Bahçelievler'deki bu apartmanda yaşayan Hakkı Bulut'un evi yine sosyal medyada gündem oldu.

2

İKİ DAİRE VAR

Aynı binada iki dairesi bulunan Hakkı Bulut, dairelerinden birini kızıyla birlikte çalışma ofisi olarak kullanıyor.

3

Dairesinde geniş bir oturma odası bulunan Bulut, evinin dekorasyonunda mavi ve kahverengi tonlarının hakim olduğu görülüyor.

4

Eski mobilyalar kullanmayı tercih eden Hakkı Bulut ve eşinin evinin her yerinde usta sanatçının müzik eserlerine rastlamak mümkün.

YORUM YAĞMURUNDA BULUNDU

Hakkı Bulut'un mütevazi hayatı sosyal medyada görülüyor; “Böyle samimi hayatları özledik”, “İşte aradığım hayat bu”, “Samimiyet dediğin budur”, “İzleyicideki gerçek sanatçı budur” gibi yorumlar yapıldı.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Hollywood pozları sosyal medyayı salladı!  Beğen butonu takılı kaldı Hollywood pozları sosyal medyayı salladı! Beğen butonu takılı kaldı
Ünlü fenomen için acı gün!  annesini kaybettiÜnlü fenomen için acı gün! annesini kaybetti
Hayranlarını korkuttu!  Aceleyle hastaneye kaldırıldı Hayranlarını korkuttu! Aceleyle hastaneye kaldırıldı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş