Ali Koç kazandı Fazıl Say’ın tepkisi olay oldu! “Harcadığı parayla ülke şahlanırdı” dedi, yerden yere vurduFenerbahçe

0

Aziz Yıldırım'ı bir kez daha mağlup ederek yeniden Fenerbahçe başkanlığına seçilen Ali Koç, üçüncü dönemine resmen başladı. 16 bin 464 oyla yeniden başkan seçilen Ali Koç'un seçim zaferinin ardından dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'dan sıra dışı bir yer geldi.

FAZIL SAY'IN ALİ KOÇ'A TEPKİSİ

Say, Fenerbahçe'de 3. dönemine giren Ali Koç'u tebrik ederek, son 6 yıla ilişkin sert eleştirilerde bulundu.

“6 YILDIR BAŞARISIZ OLDU”

Konuşmasına bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirterek başlayan Say, şunları söyledi: “Ali Koç (tebrikler, yine kazandı) çok zengin bir aile üyesi. Türkiye gibi fakir bir ülkede futbola yüz milyonlarca dolar yatırım yapıyor. neredeyse tüm gözaltı birimleri çalışıyor, paralar harcanıyor, rakamlarını anlayamadığımız halde 6 yıldır başarısız oldu.” “Oluyor” dedi.

FDSGSG

“HARCANAN PARA İLE ÜLKE BÜYÜDÜ”

Say, şunları söyledi: “O parayla kültür devrimi olur, orkestralar kurulur, festivaller, bienaller, operalar yapılır, o parayı vasatlara vermek yerine Anadolu'da, bu zor ülkede, eğitimde ne yapılırdı? futbolcular, ülke kültürel olarak yeniden yükselir, sadece kültürde değil bilimde de… “Yatırımlar… 6 yılda şampiyonluk kazanılmaz, ya Federasyon olur, ya Galatasaray ya da diğer Suudi Arabistan. benim hatam” dedi.

Say'ın yazısı şöyle:

Gerçek zamanlı puanlama

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Mourinho'ya 100 milyon euroluk rekor transfer bütçesi!Mourinho'ya 100 milyon euroluk rekor transfer bütçesi!
Koç-Yıldırım'ın ardından Acun Ilıcalı'nın sözleri gündem oldu!  Yeni bir açıklama yapıldı: Amacım kışkırtmaktıKoç-Yıldırım'ın ardından Acun Ilıcalı'nın sözleri gündem oldu! Yeni bir açıklama yapıldı: Amacım kışkırtmaktı
Mehmet Uçum Mynet'e konuştu!  Ali Koç'a böyle cevap verdiMehmet Uçum Mynet'e konuştu! Ali Koç'a böyle cevap verdi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking