Aliağalılar İlk İftarda Bir Araya Geldi – GÜNDEM

0

Aliağa Belediyesi’nde geleneksel hale gelen toplu iftar programları, ilk iftar yemeğiyle başladı.

Ramazan ayının ilk iftarını açmak için Aliağa halkı geleneksel iftar sofrasına yoğun ilgi gösterirken, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da ilk iftarı Aliağa halkıyla birlikte açtı. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinin sunulduğu iftarda vatandaşlar oruçlarını açarak birlik ve beraberlik ruhunu yaşadı.

İftar sofrasında toplanan vatandaşlar ezan okunmasının ardından ilk orucunu birlikte açtı. İftardan hemen önce salona akın eden Aliağalılar, iftar saatini sabırsızlıkla beklemeye başladı. İftar yemeği görevliler tarafından sofralarda ikram edilirken, gerçekleştirilen ney konseri de vatandaşlara Ramazan ayının manevi atmosferini yaşattı. Her şeyin özenle hazırlandığı ilk iftarda Aliağa Belediyesi Personel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, yemek öncesi ve sonrasında dualar okudu.

İftar saatlerinde çeşitli mekanlardan verilen yemek servisi sayesinde vatandaşlar uzun süre beklemek zorunda kalmadı. Aliağalıları aynı masada buluşturan toplu iftar yemekleri Yeni Mahalle düğün salonunda ramazanın son gününe kadar devam edecek.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking