Ankaralılar dikkat: Bu yollar yarın kapalı olacak – Son Dakika Türkiye Haberleri

0

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 26 Mayıs Pazar günü saat 13.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek gösteri nedeniyle, yarın saat 22.00'den itibaren ihtiyaç duyulması halinde Anıt Caddesi'nin Turgut Reis Caddesi ile Anadolu arasındaki kısmı kapatılacak. Meydan ve caddeler ile bunlara açılan sokaklar çift yönlü trafiğe kapatılacak. GMK Bulvarı'nı Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlayan varyantın tamamı.

Pazar günü saat 10.00'dan etkinlik sonuna kadar kapalı kalacak yollar şöyle:

“Anıt Caddesi ve ona açılan tüm cadde ve sokaklar, Gençlik Caddesi'nin Akdeniz Caddesi ile Anıt Caddesi'nin kesiştiği nokta ile ona açılan tüm cadde ve sokaklar arasında kalan kısmı, Dögol Caddesi'nin Beşevler kavşağı ile Anadolu Meydanı arasında kalan kısmı” ve ona açılan sokak ve yollar Tüm sokaklar, GMK Bulvarı'nın Strazburg Caddesi ile Anadolu Meydanı'nın kesiştiği kısım ve buraya açılan tüm cadde ve sokaklar, Celal Bayar Bulvarı'ndan Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantıyı sağlayan yan varyantlar ve Kazım Karabekir Caddesi'nden Celal Bayar Bulvarı'na bağlantıyı sağlayan yan varyantlar “Varyantlar, Hipodrom Caddesi'nden Anadolu Meydanı yönüne bağlantıyı sağlayan yan varyant ve sağladıkları yan varyasyonlar. Kazım Karabekir Caddesi'nden Gar Meydanı yönüne olan bağlantı, Kazım Karabekir Caddesi'nin İstanbul Caddesi ile Anadolu Meydanı arasındaki bölümü çift yönlü araç trafiğine kapatılacak.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking