Antalya Kitap Fuarı’na müzikal söyleşi renk kattı  – KÜLTÜR & SANAT

0

Antalya Kitap Fuarı’na müzikli sohbet renk kattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 13.’sü düzenlenen Antalya Kitap Fuarı tüm hızıyla devam ederken, şarkıcı Ege, müzikal röportajıyla fuara renk kattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 13. kez Antalyalılarla buluşan Antalya Kitap Fuarı tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Kitap Fuarı sekizinci gününe kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yazar ve okuyucu buluşmalarıyla devam ediyor. Fuarı ziyaret edenler hem sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı buluyor hem de çok sayıda kitabı satın alma fırsatı buluyor.

KEMAL SUNAL’IN KIZI OLMAK GÜZEL BİR DUYGU

13. Antalya Kitap Fuarı’nın sekizinci gününde Aşkın Güngör, Cemil Aras, Fatih Tuncay, Hidayet Karakuş, Işık Öğüt, İbrahim Kemal Er, Nilay Şanlı ve Seyfettin Avcu imza töreninde okurlarıyla buluştu. Antalya Kitap Fuarı’nda yazar Tansu Duran, Feyzullah Arslan, Ezo Sunal ve şarkıcı Ege röportajlarla sevenleriyle buluştu. Çocuk kitaplarıyla hayranlarına eşlik eden Ezo Sunal, ailelere keyifli dakikalar yaşattı. Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal, hayranlarının sorularını yanıtlayarak, Kemal Sunal’ın kızı olmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. Ezo Sunal, babası Kemal Sunal ile birlikte sokakta yürümenin çok zor olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Babamın çok seveni vardı. Babamla sokakta yürümek çok zordu. O günleri unutamıyorum dedi.

SINGER EGE’DEN YENİ KİTAP MÜJDESİ

Antalya Kitap Fuarı’nda diğer yazarlar arasında yer alan sanatçı Ege, müzikal röportajıyla fuara renk kattı. Röportajına sevilen şarkılarıyla başlayan sanatçı Ege, hayranlarına nostalji yaşattı. Hayranları için bazı şarkılar seslendiren Ege, daha sonra kitap yazma serüvenini hayranlarıyla paylaştı. Şu ana kadar 3 kitap yazdığını belirten Ege, yeni kitabının yakın zamanda çıkacağının müjdesini verdi. Ege, sevdiği şarkıların anlamlarını hayranlarıyla paylaşarak hoş bir sohbet gerçekleştirdi. 13. Antalya Kitap Fuarı, Antalyalılara yoğun bir hafta sonu ile kitap dolu bir hafta sonu yaşatacak. Antalya Kitap Fuarı 10:00-20:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking