Basketbolseverler Anadolu Efes – Aliağa Petkimspor Maçına Bilet Yerine Kitap ile Girecek – EĞİTİM

0

2 Nisan Dünya Çocuk Kitapları Günü’nde oynanacak Anadolu Efes – Aliağa Petkimspor maçı kitap getirilerek ücretsiz izlenebilecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Vakfı iş birliğiyle 2014 yılından bu yana düzenlenen ve on binlerce ihtiyaç sahibi öğrencinin eğitim hayatına katkıda bulunmak ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Kütüphane Haftası kapsamında yürütülen “Kitap Getir” kampanyası Kitap okuma etkinliği yarın Sinan Erdem Spor Kulübü’nde, İstanbul Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak Aliağa Petkimspor maçıyla sekizinci kez gerçekleştirilecek.

2 Nisan aynı zamanda “Uluslararası Çocuk Kitapları Günü”

Çocuklara yönelik “Kitap Getir” kampanyasının gerçekleşeceği ve maçın oynanacağı gün olan 2 Nisan aynı zamanda “Uluslararası Çocuk Kitapları Günü”. Kibritçi Kız ve Kar Kraliçesi gibi dünyaca ünlü orijinal masalların yazarı Hans Christian Andersen’in doğum günü olan 2 Nisan, 1967 yılından bu yana okuma sevgisini aşılamak ve çocuk kitaplarına dikkat çekmek amacıyla kutlanıyor.

Kitap bağışlayan basketbolseverler, Aliağa Petkimspor maçını ücretsiz izleyebilecek.

Kampanyaya destek vermek isteyen gönüllüler, Aliağa Petkimspor maçı öncesinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda kurulacak kitap bağış noktalarını ziyaret edebilir. K-12 kalite, çiziksiz, boyasız ve iyi durumda. kitaplardan ayrılabilecek. Taraftarlar, getirdikleri kitaplar karşılığında Aliağa Petkimspor maçına ücretsiz bilet alabilecek. Anadolu Vakfı’ndan gönüllü bursiyerler de “Kitap Getir” proje kampanyasının gönüllüsü olarak projeye destek verecek.

Toplanan kitaplar ihtiyaç sahibi okullara gönderilecek.

Her yıl Kütüphane Haftası’nda başlayan “Kitap Getir” kampanyası kapsamında eğitim destekçisi Basketbolseverlerin bağışladığı kitaplar, sınıflandırma işleminin ardından Anadolu Vakfı’nın belirlediği ihtiyaç sahibi okullara gönderilecek.

Adana’dan Ağrı’ya, Kastamonu’dan Ankara’ya, Manisa’dan Şanlıurfa’ya kadar çeşitli illerdeki okullara kitap bağışının da yapıldığı kampanya kapsamında 2023 yılında toplanan kitaplar da toplanacak. Depremden etkilenen bölgelerdeki okullara destek amacıyla gönderildi.

Anadolu Efes Spor Kulübü tüm basketbolseverleri bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking