Beşiktaş’ta gece kulübünde çıkan yangının nedeni belli oldu – Son Dakika Türkiye Haberleri

0

Beşiktaş Belediyesi sınırları içinde Gayrettepe'de yer alan ve bölgenin en büyük eğlence mekanı olan “eski Discorium” olarak da bilinen 'Masquarade' adlı gece kulübünde tadilat yapılırken sahne yakınında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından alevler gece kulübünü sardı ve kulüpte mahsur kalan 29 kişi hayatını kaybetti.

-Esentepe mahallesi Gönenoğlu caddesi Gayrettepe Yıldız Posta caddesi üzerindeki 16 katlı binanın 1. katı. Masquerade gece kulübünün 2'nci katındaki tadilat çalışması sırasında çıkan yangınla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, sorumlu müdür, 2 iş ortağı, muhasebeci, ticari müdür ve işletmecinin de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı. tadilattan sorumlu marangozluk. Geçmişte birçok kez el değiştiren ve geçmişte cinayetlerin işlendiği iddia edilen yerde çıkan yangın nedeniyle tutuklananlar arasında kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından sabıka kaydı bulunanlar da dikkat çekti.

13 KİŞİNİN kimliği belirlendi

Beşiktaş Gayrettepe gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangında hayatını kaybeden 13 kişinin kimlikleri belli oldu.

Beşiktaş'ın Gayrettepe ilçesinde 16 katlı binanın altında bulunan gece kulübünde yangın çıktı. Yangında ilk belirlemelere göre 29 kişi hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu şehir hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangında hayatını kaybeden bazı çalışanların kimlikleri belli oldu. Belirlenen isimler arasında Kadir Orhanoğlu, Atanur Aladağ, Mehmet Okumuş, Özkan Baş, Gökhan Yıldırım, Alparslan Salih Derelioğlu, Sinan Yılmaz, Ahmad Kabas, Ahmet Sever, Barış Güngör, Emrah Demiroğlu, Yılmaz Kıhrı ve Akın Kıhrı yer alıyor. Yangında hayatını kaybeden çalışanlardan Kadir Orhanoğlu'nun iki çocuk babası olduğu, Atanur Aladağ'ın ise aşçı olduğu öğrenildi. Tadilatta baba-oğul Yılmaz Kıhrı ile Akın Kıhrı'nın da kaynak ustası olarak çalıştıkları belirtildi.

Hayatını kaybeden 13 kişinin naaşı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu'nun kilisesine defnedildi ve şehir hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi alan merhumun yakınları hastane bahçesine gitti. Bazı hamile yakınları sinir krizi geçirdi. Adli Tıp Kurumu'nun oldukça yoğun olduğu ortaya çıktı.

GÖZALTI SAYISI 8

29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübünde çıkan yangınla ilgili, aralarında girişimcilerin ve sorumlu yöneticinin de bulunduğu toplam 8 şüpheli tutuklandı.

Beşiktaş Gayrettepe'de gece kulübü olarak kullanılan 16 katlı binanın zemin katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangının ardından başlatılan soruşturma kapsamında girişimciler Mehmet Menduh C. ve Şahzade Ş. ve sorumlu yönetici İsmet Ş. Ticaret müdürü AAP, muhasebeci SA, yeniden yapılanma sorumlusu marangoz KE, metal marangozluk sahibi Ç.A, mobilya üreticisi EE gözaltına alındı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking