Canon, karbon emisyonunu azaltma hedeflerinde SBTI’nin onayını almayı başararak sürdürülebilirlik yönünde attığı somut adımlarla ilerlemeye devam ediyor  – TEKNOLOJİ

0

Canon, karbon azaltma hedeflerinde SBTI onayını alarak sürdürülebilirlik yolunda somut adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Canon, dört kuruluş tarafından ortaklaşa yönetilen SBTI’dan onay almayı başardı: Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UNGC), Dünya Kaynakları Enstitüsü (WRI), Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) ve CDP. Bilime Dayalı Hedefleme Girişimi (SBTI); Canon CO2 Emisyon azaltma hedeflerinin 1,5°C Paris Anlaşması ile uyumlu olduğunu doğruladı ve bu da onu sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmaya yaklaştırdı.

  • Canon SBTI onaylı lensler, şirketin 2030 hedefi olan kapsam 1 ve 2 için %42 mutlak CO2 içerir2 Kapsam 3 (kategori 1 ve 11) için 2022 temel yılına kıyasla %25 azalma ve mutlak CO22 azaltılmasını içerir.
  • Canon, şirketin kısa vadeli çevresel hedefleri ve SBTI standartları doğrultusunda2 emisyonlarını azaltmaya ve bir bütün olarak karbonsuz bir toplum idealine katkıda bulunmaya devam edecektir.

Görüntüleme teknolojilerinde lider Canon, SBTI lenslerin yanı sıra ürün bazında yaşam döngüsü CO22 emisyonlarını her yıl %3 oranında azaltmaya devam ediyor. 2008’den bu yana toplamda %43’lük bir azaltım oranına ulaşan Canon, yıllık %3’lük oranın korunması halinde 2030 yılına kadar emisyon düzeylerinde 2008 seviyelerine göre yaklaşık %50’lik bir azalma elde edecek. Canon, 2008 ile 2022 arasında ortalama %4,1’lik bir iyileşme kaydederek bu hedefe ulaşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Düşük karbonlu bir gelecek için çalışmaya kararlı olan Canon, 2050 yılına kadar net sıfır karbona ulaşmayı hedefliyor. Canon’un sürdürülebilirliği hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz taahhütler burada.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking