Çiğli Belediyesi’nin Yaz Spor Okulu Kayıtları Başlıyor – SPOR

0

Yaptığı yatırımlar ve spor planlarıyla ulusal ve uluslararası turnuvalarda önemli başarılara imza atan Çiğli Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sonrasında yaz tatiline çıkacak çocuk ve gençleri de unutmadı.

Çiğli Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği yaz spor okullarına 33 farklı branştan sporcu kabul edilecek. Kurslara katılmak isteyen öğrenciler veya velileri 27 Mayıs Pazartesi günü başlayacak kayıtlar hakkında bilgi almak için 0232 935 55 35 (dahili: 4311) numaralı telefonu arayabilir.

Her türlü sporun adresi Çiğli Belediyesi

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilen dersler kapsamında; futbol, ​​basketbol, ​​voleybol, yüzme, tekvando, tenis, badminton, masa tenisi, kick boks, satranç, motor antrenmanları ve jimnastik, kişisel antrenman (PT), kalecilik akademisi, kadın futbol okulu, çocuklar için zumba, motor antrenmanları ve spor amaçlı sporlar engelli ve özel çocuklara dikkat edin; Down sendromlu çocuklar için Tekvando ve Zumba; Otizmli çocuklara yönelik tenis, yoga, zumba, pilates, reformer, bilardo, akşam jimnastiği, dart, fitness ve hentbol; Down sendromlu ve otizmli çocuklara yüzme, bowling ve aikido başta olmak üzere 33 farklı alanda spor eğitimi verilecek.

İlk kez 5 kurs açılacak

Ancak bu yaz ilk kez Down sendromlu ve otizmli çocuklara yönelik yüzme, dart, aikido ve bowling kursları açılacak. Böylece Çiğli'de yaşayan özel çocuklar birden fazla alanda spor yapma olanağına sahip olacak.

Başkan Yıldız: “Çocuklarımız diledikleri branşta spor yapabilecek”

Spora ve sporcuya her koşulda destek vermeye devam edeceklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, şöyle konuştu: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması ve onların gelişimine destek olmaları için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın yaz tatillerini Çiğli'de keyifli ve verimli kılmak için 33 farklı alanda spor okulları açacağız. Ayrıca özel çocuklarımız için de kurslar yapacağız. Tüm çocuklarımızı birlikte spor yapmaya bekliyoruz. dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking