Fatih Portakal’dan CHP Sözcüsü Deniz Yücel’in ön seçim açıklamasına sert tepki: Demek ki unutturmaya çalışacaklar

0

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nın ardından Merkez Yürütme Kurulu’nun ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, toplantı sırasında düzenlenen basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

“YEREL SEÇİM TAKVİMİ AÇIKLANMADI”

CHP sözcüsü Deniz Yücel önseçimler ve ittifaklara ilişkin şunları söyledi: “Yerel seçim takvimi henüz açıklanmadı. Sonuçta kazanmak için, ittifak kuracağımız partileri kazanmak için gerekli tüm adımları atacağız. ve yine daha fazlasının ülkemizde demokrasiye kavuşması için, bu konularda atılacak adımlara kapımız açık.” “Açık” dedi.

gfdsgdsg

“İLKOKULU UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Fatih Portakal, Merkez Yürütme Kurulu toplantısında Yücel’in ön seçim ve ittifak açıklamalarına sert tepki gösterdi. Portakal, ama ama ama ile başlayan cümlelerin iyiye işaret olmadığını belirterek, şöyle konuştu: “Deniz Sayın ama ama ile başlayan cümleler hiç hoş değil. Neden? Ön seçim dediniz. Notumuzu Özgür Özel’e olarak vereceğiz. “Öncelikle kanuni kurultayda ne yapacak, ikincisi” Aslında önseçimleri nasıl göreceğinizi göreceğiz. Parti rahatsız olanları içeri alacak mı göreceğiz. “Ama” deyince, “ama” diyecekler. Ön seçimleri unutturmaya çalışın ama önünüzde 4 buçuk ay var, bunu yapabilirsiniz.” dedi.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bodrum'da duş!  Cadde ve sokaklar göle dönüştüBodrum’da duş! Cadde ve sokaklar göle dönüştü
Özgür Özel, Meral Akşener ile buluşacak! Özgür Özel, Meral Akşener ile buluşacak!
Türk ve Yunan heyetleri arasında önemli görüşme!Türk ve Yunan heyetleri arasında önemli görüşme!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking