Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında karşılaşacağı Olimpija maçı tehlikede! İptal edilebilir…Galatasaray

0

UEFA ŞAmpiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında temsilcimiz Galatasaray, Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelecek. 8 Ağustos Salı günü rakibi ile deplasmanda karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılılar maçı iple çekerken, maça az bir zaman kala Slovenya’da dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

TÜM MAÇLAR ERTELENDİ

Ülkede son günlerde etkili olan yağışlar hayatı felç ederken, futbol maçlarının tamamı ertelendi. Şiddetli yağışlar Slovenya’da birçok bölgeyi olumsuz yönde etkilerken, Slovenya Futbol Federasyonu (NZS) aldığı kararla oynanması gereken futbol maçlarını pazartesi gününe erteledi.

YAĞIŞLAR SÜRECEK

20190112_2_34380368_40669442

Şimdilik cumartesi ve pazar günü oynanacak futbol maçlarıyla ilgili mevcut plana uyulması kararı alınırken, hafta sonu ve gelecek hafta dahil Slovenya’da yoğun yağışların devam edeceği açıklandı.

MAÇ İPTAL OLABİLİR

64cac28d4e3fe010840bf082

Öte yandan Salı gününe kadar gündüz ile gece arasındaki sıcaklık farkı 20 dereceleri bulacağı tahmin edilirken, Galatasaray’ın salı akşamı Olimpija ile karşılaşacağı saatte sıcaklık 11 derece olacak. Yoğun yağış da bekleniyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Okan Buruk istiyordu, kadroya alınmadı!Okan Buruk istiyordu, kadroya alınmadı!
ManU'dan rekor transfer! ManU’dan rekor transfer!
ManU'dan Fenerbahçe'ye Altay için resmi teklif!ManU’dan Fenerbahçe’ye Altay için resmi teklif!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking