HUB Antalya Girişimcilik Merkezi hizmete girdi – EĞİTİM

0

Antalya Büyükşehir Belediyesi, girişimcileri desteklemek amacıyla oluşturduğu HUB Antalya Girişimcilik Merkezi ile faaliyetlerine Gameathon Antalya: Oyun ve Öğrenme Maratonu ile başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yenilikçi fikirleri desteklemek, gençlerin fikirlerini hayata geçirmelerine olanak sağlamak ve girişimci adaylarını desteklemek amacıyla Kunduracılar Çarşısı’nın üçüncü katında, Muratpaşa Camisi yanında HUB Antalya Girişimci Adayları Girişimcilik Merkezi’ni hayata geçirdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in vaatlerinden biri olan HUB Antalya Girişimcilik Merkezi, gençlere ve girişimci adaylarına yeni bir soluk getirdi. Merkez, Gameathon Antalya etkinliğiyle hizmete başladı. Gençler katıldıkları bu maratonda düzenlenen atölye çalışmaları sayesinde farklı etkinliklerle oyun yoluyla öğrenmeyi deneyimlediler.

NİTELİKLİ GENÇLERİN YETİŞİMİNE KATKI

Antalya Büyükşehir Belediyesi HUB Antalya Öğrenme Tasarımları ekibinden Öğretim Görevlisi Gökçe Kılıç şunları söyledi: “HUB Antalya Girişimcilik Merkezi’ndeki etkinliklerle hedefimiz gençlerin kişisel gelişimlerine odaklanarak onlara yatırım yapmak. Ücretsiz olarak sunulan atölye programları nitelikli, yaratıcı ve yenilikçi insanların yetişmesine katkı sağlıyor” dedi.

12 FARKLI ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HUB Antalya Girişimcilik Merkezi’nde gençlerin bilgi, beceri ve yetkinliklerinin destekleneceği Gameathon Antalya etkinliğinde; gençler çeşitli atölyelere katılarak oyun ve öğrenme maratonunda beş saatlik bir yolculuğa çıktılar. Learning Designs tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek oyun ve öğrenme maratonu Gameathon etkinliğinin Antalya bölümünde 12 farklı atölye gençlerle buluştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking