İsrail ordusu Gazze’de ikinci kez bir BM okulunu bombaladı

0

İsrail ordusunun, yerinden edilmiş Filistinlilerin Gazze Şeridi'ne sığındığı Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Çalışma Ajansı'na (UNRWA) ait bir okulu vurduğu bildirildi ve ilk tespitlere göre, Saldırıda 3 Filistinli hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre İsrail ordusu, Gazze'nin merkezinin batısındaki Şati mülteci kampındaki bir UNRWA okulunu bombaladı.

Yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı BM okuluna düzenlenen saldırı sonucu ölü ve yaralıların olduğu iddia edildi.

Gazze'deki Sivil Koruma Birimi'nden yapılan açıklamada, şu ana kadar İsrail ordusunun hedef aldığı okuldan 3 Filistinlinin cenazesinin kaldırıldığı bildirildi.

Dün İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat mülteci kampına sığınan Filistinlilerin sığındığı UNRWA okulunu bombaladı ve saldırıda 14'ü çocuk, 9'u kadın olmak üzere 40 kişi hayatını kaybetti.
Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Emekli polis dehşeti!  Özel harekat memuru köpeğini vurup pencereden dışarı attıEmekli polis dehşeti! Özel harekat memuru köpeğini vurup pencereden dışarı attı
Netanyahu'ya ilişkin CIA Raporu!  Netanyahu'ya ilişkin CIA Raporu! “ABD'nin Gazze'ye yönelik saldırıların sonuçlarına ilişkin plan yapılması yönündeki baskısına direneceğiz”
Osman Kavala'dan Adalet Bakanlığı'na soru!Osman Kavala'dan Adalet Bakanlığı'na soru!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking