Karşıyaka’da Cordelion MSM atölyeleri bu ay da dopdolu – EĞİTİM

0

Karşıyaka Belediyesi Kent Şubesi. A.Ş. Geçtiğimiz yıl açılan ve Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü eğitim danışmanlığında faaliyetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirilen atölye çalışmaları büyük ilgi görüyor.

Çocukları, gençleri ve yetişkinleri usta şeflerle buluşturan Cordelion MSM, Nisan ayında toplam 16 atölyeden oluşan kapsamlı bir programla başladı.

PROGRAMDA NELER VAR?

Ayın programı; 17 yaş üstü yetişkinler için: 14 Nisan'da suşi, 16 Nisan'da ekmek ve 17 Nisan'da ekmek. Şef Selin Güloğlu ile İspanyol mutfağı, 25 Nisan'da Yunan mutfağı ve taze makarnanın yanı sıra her hafta farklı ürünlerle ilgili fırıncılık atölyeleriyle devam edecek. Ayrıca 14 Nisan'da çocuklara yönelik suşi atölyeleri, 28 Nisan'da ise çocuklara yönelik manolya atölyeleri düzenlenecek.

İsteyenler Ahmet Taner Kışlalı Park Gondol Kafe'nin yanında yer alan merkezde sınırlı sayıdaki atölye çalışmalarına katılabilirler. 0232 337 26 44 VEYA 0552 037 00 47 Telefon numaralarından detaylı bilgi alabilir ve ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking