Kayıp iş adamı havadan ve denizden aranıyor

0

Doğal taş sektöründe birçok ülkeye ihracat yapan Faber Mermer’in yönetim kurulu üyesi ve Denizlili, evli ve iki çocuk babası işadamı Yasin Cinkaya (47), FBR teknesiyle Didim’den yola çıktı.

Cinkaya’nın limana dönmemesi üzerine ailesi kendisine telefonla ulaşmaya çalıştı ancak başarılı olamadılar ve kayıp olduğunu güvenlik güçlerine bildirdiler.

İhbar üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik ekipleri, Cinkaya’ya ait teknenin Eşek Adası yakınlarında olduğunu belirledi. Ekipler, inceleme sırasında teknenin boş olduğunu, Cinkaya’nın telefonu ve eşyalarının teknede olduğunu belirledi.
AW099076_04
Cinkaya’nın teknesi Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sahile sürüklendi.

AW099076_02

ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sahil Güvenlik ekipleri ve denizden dalgıçlar, ünlü iş adamı Cinkaya’yı ararken, arama çalışmaları helikopter ve uçaklarla yukarıdan devam ediyor.

AW099076_05
Didim Balıkçılar Birliği Başkanı Ahmet Satulmuş, bölgede devam eden çalışmalara ilişkin şunları söyledi: “Dün sabah Eşek Adası yakınlarındaki Taşburun açıklarında bir kişinin düştüğünü duyduk. Güvenlik ekipleri kıyıda, uçaklarla ve dalgıçlarla arama yapıyor. Dünden beri bekliyoruz.” (İHA)

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Fatih Terim'in hesap hareketlerinin incelenmesi istendi!  Avukatından açıklamaFatih Terim’in hesap hareketlerinin incelenmesi istendi! Avukatından açıklama
O ilde şiddetli yağış etkili oldu!  Dere taştı, sokaklar göle döndüO ilde şiddetli yağış etkili oldu! Dere taştı, sokaklar göle döndü
Ankara'da korkutan kaza!  Çok sayıda ekip gönderildiAnkara’da korkutan kaza! Çok sayıda ekip gönderildi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking