Konya’da kaçak içki ve uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

0

Edinilen bilgiye göre, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, MAS isimli şahsın araç kiralayarak Antalya’dan Akşehir’e alkollü içecek ve uyuşturucu kaçakçılığı yaptığını tespit etmesi üzerine soruşturma başlattı. Narkotik ekibi yaptıkları incelemede MAS’ın Antalya plakalı araç kiraladığını tespit etti.

MAS’tan kiralanan aracı takip eden narkotik ekibi, aracın Antalya’dan Akşehir’e gelen İstanbul plakalı bir araçla birlikte hareket ettiğini, İstanbul plakalı aracın önden geldiğini, MAS’tan kullanılan aracın ise önden geldiğini tespit etti. arkadan geliyordu.

Narkotik, Asayiş ve Trafik ekipleri birlikte hareket ederek her iki aracı da Yeni Antalya Yolu Engili yol ayrımında durdurdu. OB araçlarında MAS ile birlikte Ş.B. Ekipler, adı geçen dört şüpheliyi ve Ö.D.’yi tutuklayarak, şüphelilerin bulunduğu iki aracı detaylı arama için karakolun bahçesine götürdü.

Akşehir Başsavcılığı’ndan alınan arama emriyle araçlarda ve şüphelilerde arama yapan ekipler, 80 şişe çeşitli markalara ait kaçak alkollü içecek, alkollü içki üretiminde kullanılan malzemeler ve 56 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Narkotik ekibi, kaçak içki ve uyuşturucu maddelere el koyarken, 4 şüpheli hakkında ise “Uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak, almak ve 5607 sayılı kanuna muhalefet etmek” suçlarından işlem yapıldı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Uyuşturucu madde ticareti suçundan MAS zanlısı hakkında da harekete geçen narkotik ekibi, emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheliyi Akşehir Başsavcılığı’na sevk etti. Savcılıkta sorgusu tamamlanan şüphelilerden OB, Ş.B. ve OD adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, MAS ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Akşehir Cezaevi’ne gönderildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber