Şampiyonluk yolunda hızla ilerleyen Galatasaray’da taraftarları yıkan gelişme!Galatasaray

0

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Yardımcısı Erden Timur sezon sonunda görevinden ayrılacak. Sinan Engin’in yaptığı bu açıklamanın ardından sosyal medyada çalkantı yaşandı. Bu suçlamanın üzerinden iki gün geçmesine rağmen Giallorossi yönetiminden herhangi bir yalanlama gelmemesi, Galatasaray taraftarını alarma geçirdi.

SİNAN ENGİN NE DEMİŞTİ?

Sinan Engin, Beyaz TV’ye yaptığı açıklamada, “Erden Timur sezon sonunda ayrılacak. Bende öyle bir his oluştu. Sezon sonunda ayrılmayı düşünüyor. Ayrılacağını duydum.” dedi.

“DURSUN BEY’LE BİR ZORLUK YAŞANDI MI BİLMİYORUM…”

65a6c86255713966

Sinan Engin ayrıca şunları söyledi: “Galatasaray’da çok önemli işler yaptı. Galatasaray taraftarının bir numaralı sevgilisi. Dursun Bey’le kötü bir ilişkisi var mı bilmiyorum. Türkiye’de çok samimiyetsiz bir ortam olduğunu düşünüyor. Futbolun bir numaralı Galatasaray taraftarı, ikinci Abdülkerim Albayrak gibi.” Şu ifadeleri kullandı:

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ankaragücü-G.Saray maçının stadı belli oldu!Ankaragücü-G.Saray maçının stadı belli oldu!
Yapay zeka çılgınlığı Galatasaray-Sparta Prag maçının skorunu tahmin etti!Yapay zeka çılgınlığı Galatasaray-Sparta Prag maçının skorunu tahmin etti!
Arda Güler'in penaltı pozisyonundan yeni görüntüler ortaya çıktı!Arda Güler’in penaltı pozisyonundan yeni görüntüler ortaya çıktı!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber