Selen Görgüzel’in çılgın dansı sosyal medyanın dilinde! “Abla sperm sana iyi gelmedi”

0

Oyuncu Hamdi Alkan’ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel, yaptığı açıklamalarla gündem yaratmaya devam ediyor. Şu anda Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu yapan Görgüzel, geçtiğimiz günlerde erkek sperminin canlı ve tazeyken yüze uygulandığında ciltte kaldırma etkisi yarattığını söyleyerek ses getirmişti.

Selen Görgüzel şimdi de çılgın dansıyla gündemde. Gösteri yaptığı mekanda doğum gününü kutlayan ünlü isim, dans ederken adeta baygınlık geçirdi.

Ünlü isimlerin anları kısa sürede sosyal medyada trend konu haline geldi. Görgüzel’de; “Abla, sperm sana iyi gelmedi”, “Keşke sesini yanında getirseydi”, “Sanırım akıl sağlığı iyi değil”, “Sesi bulamadım” gibi yorumlar yapıldı. “neredeydi”.

2 selenyum

2014 yılında Hamdi Alkan ile evlenen Selen Görgüzel, önce oyuncu olmuş, 2022 yılında boşandıktan sonra hem şarkıcı hem de magazin program sunucusu olmuş, sık sık haberlerde yer almıştır.

4 SELENYUM

Selen Görgüzel, tuhaf ve şaşırtıcı açıklamalarının yanı sıra ilginç kombinleri, dansları ve yorumlarıyla da adından söz ettiriyor.

6 SELENYUM

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yakışıklı oğluyla ilgili ilginç sözler! Yakışıklı oğluyla ilgili ilginç sözler! “Gelip kucağıma oturuyor”
Şehit sahnesi günün gündemi!  Özgür Demirtaş'ın açıklaması uzun sürmedi  Şehit sahnesi günün gündemi! Özgür Demirtaş’ın açıklaması uzun sürmedi
Acun, Ilıcalı'ya karşı tavır aldı!  bomba anları Acun, Ilıcalı’ya karşı tavır aldı! bomba anları

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking