Tuba Büyüküstün’le öpüşme sahneleri çok konuşuldu! Murat Boz’dan itiraf geldi: Beni sinirlendirdi

0

Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağaç'ta Tuğba Büyüküstün ile Murat Boz'un öpüşme sahnesi bir dönem sosyal medyada çok konuşulmasına neden olmuştu.

Öyle ki dizinin yayınlandığı dönemde ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Murat Boz aylar sonra bu konudaki itiraflarıyla gündeme geldi.

Murat Boz, Selim Akar'ın programında yer alan öpüşme sahneleriyle ilgili yorumları dinleyerek soruları yanıtladı. Şarkıcı Boz “Aşık mıydın?” “Biz Tuba'da hiçbir zaman sevgili olmadık. Çok iyi arkadaşız, hatta sırdaşız ama hiçbir zaman sevgili ilişkimiz olmadı.”

Çok fazla

“TUBA'DAN DESTEK ALDIM”

Murat Boz öpüşme sahnelerine de değinerek, “Ama bu sahneler o kadar kolay değil ama yönetmenimiz ve Tuba'dan destek aldım. Benim için kolay bir şey olmadı. O sahne de yalnız değil, bir toparlanma var” dedi. Bu konu takımın gündemine alındı.” “Bu harika bir iş ve sadece orası hakkında konuşuyor olmaları beni kızdırdı” diye itiraf etti.

Ekran görüntüsü

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Netflix dizisine sert eleştiri!  Netflix dizisine sert eleştiri! “Seks sahneleri…”
Efsanevi gösteri geri dönüyor! Efsanevi gösteri geri dönüyor! “Bizi izlemeye devam edin”
Bunu söyleyerek paylaştı “Doğal ortamımda” diyerek paylaştı! Sahilde poz vermek büyük olay haline geldi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking