Yer Ankara! Peş peşe üçüncü komşu cinayeti! Gürültü nedeniyle dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

0

Ankara’da son üç günde üçüncü komşu cinayeti yaşandı. Edinilen bilgiye göre son olay, akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Sancaktepe ilçesi 1586/1 sokakta bulunan Sancak apartmanında meydana geldi. Binada devam eden tadilat çalışmaları nedeniyle komşular arasında gürültülü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Recep Ö. ruhsatsız tabancayla Kerim Tokgöz, Fatma Ö., ET, ZT, MT ve HT’yi vurdu.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi müdahale etti.

AW084810_04

Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Kerim Tokgöz hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri sürüyor.

AW084810_01

ŞÜPHELİ MOTOSİKLETLE KAÇTI

Cinayet zanlısının ruhsatsız silahı olay yerinde bırakıp, ruhsatlı motosiklete binerek kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri şüpheli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

AW084810_05

AYNI GÜN İKİNCİ KOMŞU CİNAYETİ

Keçiören’de dün öğleden sonra meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Tamir sırasında çıkan gürültü nedeniyle Hüseyin Alkan, tartıştığı komşusu Uğur Şahan ve oğlu Mehmet Ali Şahan’ı tüfekle vurarak öldürdü, Şahan’ın eşi ve apartman yöneticisini de yaraladı.
ankara-asansörden-tamir-gürültü-kavga-2-olu-2-yaralı_9301_dhaphoto5

3 GÜN ÖNCE 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ankara’nın Sincan semtinde 3 gün önce yaşanan arbedede 72 yaşındaki T.Ü., üst katta oturan komşularına tüfekle ateş açtı.

t111

Olayda büyükanne BT (71), baba HT (41), anne ST (40) ile çocukları MT (13) ve CT (11) saçmaların isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. (DHA-İHA-AA)

Keşfetmek

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bu illerde yaşayanların dikkatine!  64 şehre "turuncu" Görmek "sarı" kod uyarısı: ifade Bu illerde yaşayanların dikkatine! 64 ilde “turuncu” ve “sarı” kodlarla uyarı: Bakan Yerlikaya’dan “Teyakkuzdayız” açıklaması!
Yer: Mersin!  Her şey beyaza döndüYer: Mersin! Her şey beyaza döndü
Kabataş-Bağcılar hattında çalışan tramvaya taşlı saldırıKabataş-Bağcılar hattında çalışan tramvaya taşlı saldırı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber